1e medewerker bediening (m/v)
Landgoed Bergvliet is een jong bedrijf met een golfbaan, golfschool en uitgebreide horeca-faciliteiten en wordt door haar gasten gewaardeerd met een 8,7 (klantenvertellen.nl). Deze waardering is mede te danken is aan onze horeca-afdeling. Naast het restaurant beschikken wij over een brasserie, vergaderlocaties en zijn wij actief op het gebied van feesten en partijen.
Op het landgoed werkt een dynamisch team van ca. 35 fte’s, waarvan ong. 15 in de horeca, met een informele onderlinge sfeer, waarbij passie en gedrevenheid voorop staan.
Landgoed Bergvliet breidt de komende jaren nog flink uit met 80 recreatiewoningen en uitgebreide wellnessfaciliteiten en daar kun jij deel van uitmaken!
Wat verwachten we van jou?
Samen met je collega’s ben je het gezicht van het landgoed en zorg je voor een hoog niveau van gastvrijheid, kwaliteit en service. Naast de reguliere golf- en horeca-bezoekers vraagt de functie ook veel van je banqueting vaardigheden. Borrels en zeer uiteenlopende feesten en partijen zijn aan de orde van de dag wat jouw taak erg afwisselend maakt. Je stuurt probleemloos een groep medewerkers bediening aan in de werkuitvoering. Je assisteert en vervangt de chef bediening. Je voert de voorkomende bedieningswerkzaamheden uit, waarbij de tevredenheid van de gast centraal staat.
Wat zijn onze eisen?
- Relevante horeca-ervaring/opleiding
- Ervaring met banqueting is een pré
- Passie voor eten en drinken
- Flexibel en creatief
- Accuraat en betrouwbaar
- Bekend met ARBO Veiligheids- en milieuvoorschriften en de Horeca voorschriften HACCP.
Wat kun je van ons verwachten?
- Een prachtige en dynamische werkomgeving
- Werken in een jonge, bruisende en groeiende organisatie
- Een salaris dat past bij de functie
Wil jij meegroeien in onze organisatie? Stuur dan je CV en motivatiebrief t.a.v. Dhr. P. Wesel naar contact@landgoedbergvliet.nl