3FM Serious Request komt naar Teteringen toe!

Iedereen kent 3FM Serious Request van het Glazen Huis tijdens de donkere dagen voor Kerst, zo stond het huis in 2008 en 2016 op de Grote Markt in Breda om veel geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar doet 3FM het even helemaal anders.

In plaats van zich op te sluiten in het Glazen Huis zullen drie teams twee dj’s het land door lopen om langs te gaan bij mensen die geld ophalen voor (één van) de goede doelen. De goede doelen van dit jaar zijn: bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland en noodhulp bij oorlog en conflicten. Tijdens deze tocht zal ook Teteringen worden bezocht!

Dj’s Jorien en Rob lopen voor Serious Request van Weert naar Utrecht. Tijdens het afleggen van deze route komen ze ook over de Oosterhoutseweg in Teteringen. Ze zouden het erg leuk vinden om in Teteringen te gaan kijken bij acties en/of activiteiten die worden gehouden.

Ze komen op zaterdag 22 december rond 05:30 uur Teteringen binnenlopen. Dit is wel onder voorbehoud, omdat het ook iets eerder of later zou kunnen worden. Het zou erg leuk zijn als wij als Teteringenaren ons van onze beste kant laten zien en de dj’s hartelijk ontvangen in ons mooie dorp.

Het zou geweldig zijn als we 22 december met veel inwoners uit Teteringen aanwezig zijn om door eigen initiatieven ingezameld geld aan de dj’s te overhandigen.

Hopelijk komt Teteringen in actie en kunnen we er iets moois van maken voor op de radio en televisie!

Hou deze website in de gaten voor regelmatige updates!

Aanmelden voor acties in Teteringen e.d. kan gedaan worden via info@tov-teteringen.nl