Donderdagavond 19 januari vond de algemene ledenvergadering van de TOV plaats in De Dorpsherberg aan het Willem Alexanderplein. Op deze gezellige avond werden onder andere de jaarcijfers doorgenomen, de leden bijgepraat over de ontwikkelingen aan de Scheperij en activiteiten voor 2017 besproken.

Daarnaast werd er afscheid van enkele bestuursleden genomen: Rob van Oosterhout zwaaide af als voorzitter, een taak die tijdelijk wordt waargenomen door Sander Vos. Ook namen Barbara Biesheuvel en Marianne Geerts afscheid van het bestuur. Wij danken dames en heer voor hun jarenlange inzet voor de club!
Naast het vertrek van enkele bestuursleden werd er ook een nieuw bestuurslid geïntroduceerd: Han Janssen neemt per direct plaats in het bestuur van de TOV.
Naast bestuurlijke wisselingen werden er enkele nieuwe leden verwelkomt, een nadere introductie volgt snel op deze website en onze social media kanalen.
Het officiële gedeelte werd traditiegetrouw afgesloten met een gezellige borrel waarin De Dorpsherberg zich uitstekend wist te onderscheiden met enkele lekkere hapjes en drankjes.

Tijdens de avond werden er enkele plannen voor 2017 gepresenteerd en bediscussieerd, hier komen we in een later stadium op terug.