Even voorstellen..


Regelmatig geven wij leden van de Teteringse Ondernemersvereniging de gelegenheid hun bedrijf op deze website te presenteren. Deze keer stellen wij aan u voor:

By Tater | Oosterhoutseweg 14 | 4847TC Teteringen

Wie zijn wij:
Frank en Jessica zijn sinds 2000 getrouwd. Inmiddels 2 kinderen rijker : Bram en Fleur. Wij hebben 16 jaar lang Hotel de Fabriek / Gasterij Het Packhuys aan de Speelhuislaan te Breda gerund waar we in augustus 2017, vanwege een zakelijk geschil de deuren hebben gesloten.

Al vrij snel kwamen we in aanraking met de eigenaar van het mooie pand ‘Het Zwaantje’ aan de Oosterhoutseweg. In februari 2018 zijn wij begonnen met verbouwen om vervolgens eind april de deuren van het mooie By Tater te mogen openen.

Hoe komen wij aan de naam By Tater ?

Wij gingen zoeken op internet waar de naam Teteringen vandaan komt. Daar zijn uiteraard vele uitlegmogelijkheden voor.
Wij stuitten op het verhaal dat Teteringen heel vroeger in de boeken stond als Tateringhen, hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op de familienaam Tater. Hoewel dit verhaal niet persé op waarheid hoeft te berusten, vonden wij het een mooi eerbetoon aan het prachtige Teteringen door deze naam te gebruiken.

U kunt bij ons terecht voor koffie (met gebak), een kleine of juist uitgebreide lunch, een heerlijke borrel (met bijpassende hapjes) of een verrassend diner.

Maar ook onze bovenzaal leent zich uitstekend voor het houden van feesten en partijen, vergaderingen, workshops, private dining etc.

In onze prachtige binnentuin is het heerlijk toeven.

Graag tot ziens By Tater

Team Uniek

Team Uniek biedt kleinschalige en zinvolle dagbesteding aan mensen met een begeleidingsbehoefte. De meest beschutte vorm van dagbesteding vindt plaats in dorpshuis ’t Web. Hier wordt iedere dag als groep samen gestart, geluncht en de dag ook weer afgesloten. Daarnaast werken onze cliënten op andere plekken binnen Teteringen. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn: koffie rondbrengen, speelgoed schoonmaken, post wegbrengen, onderhoudswerkzaamheden et cetera. Iedereen is uniek en er wordt samen met de cliënt gekeken naar zijn wensen en mogelijkheden.

De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) ondersteunt mensen met een beperking om hun zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie te bevorderen. Wij willen laten zien dat je met een ondernemingsgeest de zorg anders in kunt richten. Iedereen heeft kwaliteiten en binnen de lokale gemeenschap zijn er veel mogelijkheden deze te benutten.

Team Uniek voorzijde

Ook op deze pagina? Word lid van de TOV en geef u op!

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u via deze link in.