Even voorstellen..


Regelmatig geven wij leden van de Teteringse Ondernemersvereniging de gelegenheid hun bedrijf op deze website te presenteren. Deze keer stellen wij aan u voor:

By Tater | Oosterhoutseweg 14 | 4847TC Teteringen

Wie zijn wij:
Frank en Jessica zijn sinds 2000 getrouwd. Inmiddels 2 kinderen rijker : Bram en Fleur. Wij hebben 16 jaar lang Hotel de Fabriek / Gasterij Het Packhuys aan de Speelhuislaan te Breda gerund waar we in augustus 2017, vanwege een zakelijk geschil de deuren hebben gesloten.

Al vrij snel kwamen we in aanraking met de eigenaar van het mooie pand ‘Het Zwaantje’ aan de Oosterhoutseweg. In februari 2018 zijn wij begonnen met verbouwen om vervolgens eind april de deuren van het mooie By Tater te mogen openen.

Hoe komen wij aan de naam By Tater ?

Wij gingen zoeken op internet waar de naam Teteringen vandaan komt. Daar zijn uiteraard vele uitlegmogelijkheden voor.
Wij stuitten op het verhaal dat Teteringen heel vroeger in de boeken stond als Tateringhen, hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op de familienaam Tater. Hoewel dit verhaal niet persé op waarheid hoeft te berusten, vonden wij het een mooi eerbetoon aan het prachtige Teteringen door deze naam te gebruiken.

U kunt bij ons terecht voor koffie (met gebak), een kleine of juist uitgebreide lunch, een heerlijke borrel (met bijpassende hapjes) of een verrassend diner.

Maar ook onze bovenzaal leent zich uitstekend voor het houden van feesten en partijen, vergaderingen, workshops, private dining etc.

In onze prachtige binnentuin is het heerlijk toeven.

Graag tot ziens By Tater

Ver3

In een notendop

Bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen door de inzet van online middelen zoals een website, community en social media channels.

Waarom, dan hoe en tot slot ook wat

Wanneer je vraagt om een website, is dat letterlijk genomen, het laatste wat je moet krijgen. Om snel tot het beste resultaat te komen stellen we eerst vast waarom het nodig is. Wat jouw klanten nodig hebben en welke problemen jouw bedrijf voor hen op kan lossen. Het invullen van een behoefte kan daar ook onder vallen.

Wanneer we dat weten kunnen we een praktisch plan van aanpak opstellen, richten op het absolute minimum wat echt nodig is en dat in een zo kort mogelijke tijd realiseren. Zo kan er direct genoten worden van de investering terwijl we intussen verder kijken naar omliggende wensen. En altijd of die aansluiten bij het doel van de onderneming.

Bij Ver3 kijken we niet alleen naar jouw resultaat, maar zelf naar dat van jouw klanten.

Contactgegevens

Ver3
Verdi Heinz
verdi@ver3.pro
Meulenspie 29
4847TK, Teteringen
The Netherlands

 

Ook op deze pagina? Word lid van de TOV en geef u op!

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u via deze link in.