Even voorstellen..


Regelmatig geven wij leden van de Teteringse Ondernemersvereniging de gelegenheid hun bedrijf op deze website te presenteren. Deze keer stellen wij aan u voor:

Kindercentrum Belle Fleur Teteringen

Mijn naam is Chantal Commeren, leidinggevende van Kindercentrum Belle Fleur in Teteringen.
Kindercentrum Belle Fleur biedt een zeer divers aanbod in kinderopvang. Wij bieden in Teteringen, kinderopvang (0-4 jaar), Peuteropvang (2-4 jaar) en Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)
Onze locatie is modern, ruim en transparant opgezet met een kleinschalig karakter. We beschikken over 5 ruime groepen. De locatie ligt aan de rand van een ruim bos, tegenover woonzorgcentrum Zuiderhout. Hier brengen we met de kinderen ook regelmatig een bezoek aan de ouderen.
Flexibiliteit staat bij ons ook hoog in het vaandel, en de openingstijden zijn ruim.
Wij werken met een vast team van deskundige en ervaren leidsters, zodat een hoogwaardige pedagogische kwaliteit gewaarborgd is.
Ook besteden wij veel aandacht aan natuurbeleving. Onze locatie staat in een natuurrijke omgeving waardoor de natuur altijd in haar volle omvang te vinden en aanwezig is.
Kom gerust eens langs voor een kennismaking, dan vertel ik u hier graag meer over.
teteringen@bellefleur.nl

Team Uniek

Team Uniek biedt kleinschalige en zinvolle dagbesteding aan mensen met een begeleidingsbehoefte. De meest beschutte vorm van dagbesteding vindt plaats in dorpshuis ’t Web. Hier wordt iedere dag als groep samen gestart, geluncht en de dag ook weer afgesloten. Daarnaast werken onze cliënten op andere plekken binnen Teteringen. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn: koffie rondbrengen, speelgoed schoonmaken, post wegbrengen, onderhoudswerkzaamheden et cetera. Iedereen is uniek en er wordt samen met de cliënt gekeken naar zijn wensen en mogelijkheden.

De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) ondersteunt mensen met een beperking om hun zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie te bevorderen. Wij willen laten zien dat je met een ondernemingsgeest de zorg anders in kunt richten. Iedereen heeft kwaliteiten en binnen de lokale gemeenschap zijn er veel mogelijkheden deze te benutten.

Team Uniek voorzijde

Ook op deze pagina? Word lid van de TOV en geef u op!

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u via deze link in.