Even voorstellen..


Regelmatig geven wij leden van de Teteringse Ondernemersvereniging de gelegenheid hun bedrijf op deze website te presenteren. Deze keer stellen wij aan u voor:

Transform personal training

Krachtig in je leven! Dat is het motto van Transform personal training. Onder begeleiding van een ervaren coach ga jij aan de slag met het verbeteren van je mentale én fysieke gezondheid.

Transform personal training (TPT) is opgezet door Kristel Grond in april 2022. Na al meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd te hebben als personal trainer en iedere keer net niet die ene stap durven te nemen om fulltime aan de slag te gaan, gaf ik mezelf een schop onder de kont en besloot het roer om te gooien.

Vanuit de ambitie om mensen weer zowel mentaal als fysiek in balans te laten zijn is TPT ontstaan. De transformatie inzetten naar een krachtiger leven, want op het moment dat de twee pilaren in balans zijn kan een mens voortbouwen op gewenste dromen en ambities.

Vorig jaar werden de eerste TPT personal training en bootcamp sessies gegeven bij mensen thuis en op het Cadettenkamp. Nu ben ik gevestigd in een eigen studio aan de Bollaard 15A in Teteringen. In deze privé ruimte werken we samen aan jouw doelstellingen.

Ik ben gespecialiseerd in functional training, mobility, bodybuilding, mental coaching, fitness en bootcamps (groepslessen). Sport is er bij mij met de paplepel ingegoten en de interesse naar het menselijk lichaam en hoe deze beweegt is altijd aanwezig geweest. Daardoor heb ik door de jaren heen al talloze mensen succesvol mogen begeleiden naar een gezondere toekomst.

Kom je een keer kennismaken met de trainingen? Schrijf je dan in via: https://transformpersonaltraining.nl/proefles/

By Tater | Oosterhoutseweg 14 | 4847TC Teteringen

Wie zijn wij:
Frank en Jessica zijn sinds 2000 getrouwd. Inmiddels 2 kinderen rijker : Bram en Fleur. Wij hebben 16 jaar lang Hotel de Fabriek / Gasterij Het Packhuys aan de Speelhuislaan te Breda gerund waar we in augustus 2017, vanwege een zakelijk geschil de deuren hebben gesloten.

Al vrij snel kwamen we in aanraking met de eigenaar van het mooie pand ‘Het Zwaantje’ aan de Oosterhoutseweg. In februari 2018 zijn wij begonnen met verbouwen om vervolgens eind april de deuren van het mooie By Tater te mogen openen.

Hoe komen wij aan de naam By Tater ?

Wij gingen zoeken op internet waar de naam Teteringen vandaan komt. Daar zijn uiteraard vele uitlegmogelijkheden voor.
Wij stuitten op het verhaal dat Teteringen heel vroeger in de boeken stond als Tateringhen, hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op de familienaam Tater. Hoewel dit verhaal niet persé op waarheid hoeft te berusten, vonden wij het een mooi eerbetoon aan het prachtige Teteringen door deze naam te gebruiken.

U kunt bij ons terecht voor koffie (met gebak), een kleine of juist uitgebreide lunch, een heerlijke borrel (met bijpassende hapjes) of een verrassend diner.

Maar ook onze bovenzaal leent zich uitstekend voor het houden van feesten en partijen, vergaderingen, workshops, private dining etc.

In onze prachtige binnentuin is het heerlijk toeven.

Graag tot ziens By Tater

Ook op deze pagina? Word lid van de TOV en geef u op!

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u via deze link in.