Even voorstellen..


Regelmatig geven wij leden van de Teteringse Ondernemersvereniging de gelegenheid hun bedrijf op deze website te presenteren. Deze keer stellen wij aan u voor:

AQM Webdesign

Ik ben Han Janssen, eigenaar van AQM Webdesign en sinds kort bestuurslid van de TOV. Samen met mijn gezin woon ik alweer een paar jaar in het mooie Teteringen.
Met AQM Webdesign hou ik me uiteraard bezig met het maken en onderhouden van websites. Van eenvoudige informatieve websites voor kleine budgetten, tot gecompliceerde webshops. Alles is bij me mogelijk. Ik werk vooral met de platforms Magento, Woocommerce en Joomla.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het online beter vindbaar maken van bestaande en nieuwe websites, schrijven van webteksten en ontwerpen van huisstijlen en logo’s. Zo heb ik vorig jaar het logo en de stijl van de TOV gerealiseerd.
Omdat ik een kleinschalig bedrijf heb lukt het me om de kosten laag te houden en de lijnen kort! Samen met mijn klant maak ik een eerlijk kostenplaatje, een duidelijke plan van aanpak met tijdschema en mijn werk is pas af wanneer mijn klant tevreden is. Daarnaast ben ik ook eigenaar van een aantal webwinkels waaronder bierpulkopen.nl waar ik mijn eigen ontworpen bierpullen verkoop.
Behalve eigenaar van AQM ben ik sinds kort ook bestuurslid van de TOV, een functie die me uitstekend bevalt omdat ik het leuk vind de Teteringse ondernemers dichter bij elkaar te brengen om elkaar te helpen onze klanten beter te bedienen.
Interesse in mijn werk? Neem gerust contact met me op via han@aqm-webdesign.nl of 076-5329573!

Team Uniek

Team Uniek biedt kleinschalige en zinvolle dagbesteding aan mensen met een begeleidingsbehoefte. De meest beschutte vorm van dagbesteding vindt plaats in dorpshuis ’t Web. Hier wordt iedere dag als groep samen gestart, geluncht en de dag ook weer afgesloten. Daarnaast werken onze cliënten op andere plekken binnen Teteringen. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn: koffie rondbrengen, speelgoed schoonmaken, post wegbrengen, onderhoudswerkzaamheden et cetera. Iedereen is uniek en er wordt samen met de cliënt gekeken naar zijn wensen en mogelijkheden.

De WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) ondersteunt mensen met een beperking om hun zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie te bevorderen. Wij willen laten zien dat je met een ondernemingsgeest de zorg anders in kunt richten. Iedereen heeft kwaliteiten en binnen de lokale gemeenschap zijn er veel mogelijkheden deze te benutten.

Team Uniek voorzijde

Ook op deze pagina? Word lid van de TOV en geef u op!

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u via deze link in.