NIEUWS EN EVENEMENTEN


25 .03 20

Maatregelen gemeente Breda rondom de Coronacrisis

De gemeente Breda heeft zojuist een persbericht verspreid omtrent de aanpak van de Coronacrisis. Lees hier het persbericht.
21 .03 2020

Informatie rond het Coronavirus

Het coronavirus zorgt voor onzekere tijden voor iedereen, dus ook onze ondernemers. In dit bericht hebben we alle belangrijke informatie voor ondernemers gezet.
3 .10 2019

Walking Dinner By Tater

Donderdag 3 oktober hield de TOV weer een gezellige bijeenkomst, ditmaal bij het sfeervolle restaurant ByTater. De bedoeling was eigenlijk een BBQ te houden, maar helaas stond het weer dit niet toe. In plaats daarvan verzorgde By Tater een fantastisch Walking Dinner.</p> <p>Onder het genot van dit Dinner en een drankje werd er de hele avond gezellig bijgepraat, waarin plannen voor Teteringen werden gesmeed, en onderling idee├źn uitgewisseld. Wij danken Frank en Jessica voor hun goede zorgen en de zeer vermakelijke avond!
22 .12 2018

Teteringen haalt ruim 2000 euro op voor Serious Request!

Nachtelijk Teteringen heeft ruim 2000 euro opgehaald voor Serious Request! Pretband De Klepzijkers en AKV De Sikken haalden met hun acties 1001 euro op, en de TOV Verdubbelde dit bedrag! Klik op de link voor een verslag van deze nacht.

Toekomstige evenementen


Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u in en stel uw bedrijf voor.