NIEUWS EN EVENEMENTEN


11 .5 2017

Bedrijvenbezoek Ken Kemerink met aansluitende BBQ

Donderdagavond 11 mei hebben we een bedrijfsbezoek gehad bij Hoveniersbedrijf Ken Kemerink aan het Hoeveneind in Teteringen. Na ontvangst met een kopje koffie vertelde Ken over het ontstaan en verhuizing van zijn onderneming van Bavel naar Teteringen. Na een interessante rondleiding en uitleg over zijn passie voor ondernemen, hebben we de avond afgesloten met een gezellige BBQ.
24 .3 2017

Vacatures op website TOV

Vanaf heden is het als ondernemer mogelijk uw vacature op de website van de TOV te plaatsen. Voor lokale ondernemers een uitgelezen kans op een groot specifiek bereik, en voor inwoners van Teteringen een handige toevoeging in het vinden van een nieuwe baan. Met deze service hopen we ondernemend en consumerend Teteringen dichterbij elkaar te brengen. Het plaatsen van een vacature is voor leden van de TOV altijd gratis, niet-leden betalen eenmalig een bijdrage.
19 .01 2017

ALV Dorpsherberg

Donderdagavond vond de ALV van de vereniging plaats in De Dorpsherberg. Een gezellige, informatieve avond waar enkele bestuursleden afscheid namen en een nieuw bestuurslid werd aangesteld. Lees meer in het artikel.
24 .06 2017

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van de Teteringse Ondernemersvereniging (TOV). Middels dit medium proberen wij een online platform voor ondernemers uit Teteringen te creƫren waarmee het mogelijk wordt onderling of richting consument te communiceren.

Toekomstige evenementen


Expositie Lootatelier

24-06-2017
Voor de expositie bij Lootatelier in het weekeind van 24 en 25 juni wil ik alle leden van de TOV bij deze uitnodigen!<br /> 7 kunstenaars exposeren divers werk, binnen en in de tuin.<br /> Van 10:00 tot 17:00 uur is iedereen van de TOV van harte welkom om langs te komen!<br /> Adres: Doelenpad 2 4847 AB in Teteringen.<br /> Groetjes Penney Rombouts

Jaarmarkt Teteringen

13-08-2017
Zondag 13 augustus wordt de altijd gezellige jaarmarkt van Teteringen weer gehouden.

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u in en stel uw bedrijf voor.