NIEUWS EN EVENEMENTEN


20 .12 2017

Een Aldi en horeca in nieuw plan voor De Scheperij in Teteringen

De Scheperij in Teteringen krijgt er een supermarkt bij: de Aldi. Daarnaast komen er kleinere winkels en appartementen. Een facelift.
11 .5 2017

Bedrijvenbezoek Ken Kemerink met aansluitende BBQ

Donderdagavond 11 mei hebben we een bedrijfsbezoek gehad bij Hoveniersbedrijf Ken Kemerink aan het Hoeveneind in Teteringen. Na ontvangst met een kopje koffie vertelde Ken over het ontstaan en verhuizing van zijn onderneming van Bavel naar Teteringen. Na een interessante rondleiding en uitleg over zijn passie voor ondernemen, hebben we de avond afgesloten met een gezellige BBQ.
24 .3 2017

Vacatures op website TOV

Vanaf heden is het als ondernemer mogelijk uw vacature op de website van de TOV te plaatsen. Voor lokale ondernemers een uitgelezen kans op een groot specifiek bereik, en voor inwoners van Teteringen een handige toevoeging in het vinden van een nieuwe baan. Met deze service hopen we ondernemend en consumerend Teteringen dichterbij elkaar te brengen. Het plaatsen van een vacature is voor leden van de TOV altijd gratis, niet-leden betalen eenmalig een bijdrage.
19 .01 2017

ALV Dorpsherberg

Donderdagavond vond de ALV van de vereniging plaats in De Dorpsherberg. Een gezellige, informatieve avond waar enkele bestuursleden afscheid namen en een nieuw bestuurslid werd aangesteld. Lees meer in het artikel.

Toekomstige evenementen


Koningsdag Willem Alexanderplein

27-04-2018
Het Jeugd Comité Teteringen organiseert op 27 april weer een gezellig Koningsdagfeest op het Willem Alexanderplein. De TOV zal dit jaar een forse bijdrage aan dit evenement leveren!

Jaarmarkt Teteringen

12-08-2018
Zondag 12 augustus wordt de altijd gezellige jaarmarkt van Teteringen weer gehouden.

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u in en stel uw bedrijf voor.