NIEUWS EN EVENEMENTEN


3 .09 2022

Opening Willem Alexanderpark

Het Willem Alexanderpark is bijna gereed en dat zal worden gevierd met een openingsfeest! Iedereen is welkom om het nieuwe park actief te komen bekijken op zaterdag 3 september vanaf 15.00 uur. Het programma van de dag zal binnenkort te vinden zijn op willem-alexanderplein.nl
01 .07 2022

TOV sponsort hesjes voor het Willem Alexanderpark

Het Willem Alexanderplein wordt omgeturd tot het WIllem Alexanderpark. Dat park vergt onderhoud wat deels door omwonenden zal worden uitgevoerd. De TOV heeft besloten de veiligheidshesjes voor deze vrijwilligers te sponsoren. Veel succes!
19 .4 2021

Nieuwe wijk Woonakker Teteringen

De noordrand van Teteringen is aangewezen als locatie voor een nieuwe dorpswijk. Er is ruimte voor ongeveer 600 woningen in een mix van verschillende typen huur- en koopwoningen: appartementen, rijwoningen, tweekappers, patiowoningen en bouwkavels. Uitgangspunt is dat de dorpswijk bijdraagt aan welzijn. En woonruimte biedt voor mens, én dier.<br /> Donderdagavond 22 april is er een digitale infoavond over deze nieuwe wijk. Aanmelden kan via de link.
17 .1 2021

TOV schenkt AED

Op meerdere plaatsen in Teteringen en ook bij u in de buurt hangt een AED (Automatische Externe Defibrillator). De Teteringse Ondernemersvereniging heeft onlangs een nieuwe AED geschonken aan de Stichting Heartsafe Teteringen. Deze AED is geplaatst bij de Haenenburg aan de zijmuur bij de ingang (Haenenburg 22)

Toekomstige evenementen


Sponsoren openingsfeest Willem Alexanderpark

 

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u in en stel uw bedrijf voor.