NIEUWS EN EVENEMENTEN


18 .5 2018

Workshop Panavisie

Donderdag 18 mei was er weer een bijeenkomst van de TOV. Op deze bijeenkomst bij Landgoed Bergvliet gaf Patricia van Panavisie een workshop hoofd opruimen. De workshop gaf inzicht in een methode hoe je je hoofd meer opgeruimd en geordend kan krijgen zodat je niet de hele tijd het gevoel hebt dat je hoofd vol en onrustig is. Na de workshop hebben we bij de bar nog even gezellig nagepraat en geborreld.</p> <p>Op donderdagavond 26 juni geeft Patricia de Regt van Panavisie een uitgebreidere workshop in Teteringen waarvoor geïnteresseerden zich aan kunnen melden.
27 .04 2018

Geslaagde Koningsdag 2018

Het Jeugdcomité Teteringen vroeg ons om een sponsorbijdrage. Wij leverden een prachtige stormbaan voor de jeugd!
20 .12 2017

Een Aldi en horeca in nieuw plan voor De Scheperij in Teteringen

De Scheperij in Teteringen krijgt er een supermarkt bij: de Aldi. Daarnaast komen er kleinere winkels en appartementen. Een facelift.
24 .3 2017

Vacatures op website TOV

Vanaf heden is het als ondernemer mogelijk uw vacature op de website van de TOV te plaatsen. Voor lokale ondernemers een uitgelezen kans op een groot specifiek bereik, en voor inwoners van Teteringen een handige toevoeging in het vinden van een nieuwe baan. Met deze service hopen we ondernemend en consumerend Teteringen dichterbij elkaar te brengen. Het plaatsen van een vacature is voor leden van de TOV altijd gratis, niet-leden betalen eenmalig een bijdrage.

Toekomstige evenementen


Koningsdag Willem Alexanderplein

27-04-2018
Het Jeugd Comité Teteringen organiseert op 27 april weer een gezellig Koningsdagfeest op het Willem Alexanderplein. De TOV zal dit jaar een forse bijdrage aan dit evenement leveren!

Jaarmarkt Teteringen

12-08-2018
Zondag 12 augustus wordt de altijd gezellige jaarmarkt van Teteringen weer gehouden.

Ondernemer?

Bent u ondernemer in Teteringen? Schrijf u in en stel uw bedrijf voor.